Udarbejdelse af virksomhedens tilpassede egenkontrolprogram -
læs mere her.
- baseret på HACCP (bl.a. risikoanalyser- og vurderinger).
Konsulentbistand af fagfolk.
- bl.a. personlig vejledning når programmet tages i brug.
Fri telefon- og emailsupport ved tvivlsspørgsmål om egenkontrol, revidering, fødevarelovgivning m.m.
Ingen begrænsninger.
- på antal kontrolpunkter.
- på antal brugere.
Påmindelser ved manglende indberetning.
- SMS.
- email.
Udvidet nedkøling.
- beregne og dokumentere sikre nedkølingstider på fire til otte timer, afhængig af produktets type, indhold af salt og pH.
- bygger på den samme datamodel, som Fødevarestyrelsens værktøj: SiTTi - "Nedkøling".
Langtidsstegning / sousvide (varmebehandling).
- beregne og dokumentere sikre varmebehandlinger, afhængig af produktets type, indhold af salt og pH.
- bygger på den samme datamodel, som Fødevarestyrelsens værktøj: SiTTi - "Varmebehandling".
Tastaturfri indberettelser.
- størstedelen af de obligatoriske indberettelser kan klares uden tastatur.
Overblikskonto (fx kæder og kantineoperatører).
- overblik over ens afdelinger.
- samlet smiley oversigt for alle afdelinger.
- mulighed for at tildele forskellige rettigheder til de enkelte afdelinger.
- "single sign-on" mellem afdelinger - log ind én gang og tilgå alle afdelinger.
Kontroloversigt.
- overblik over nuværende kontroller.
Overblikskalender.
- overblik over manglende indberettelser.
Rapporter og statistik på indberettelser.
Fritekst søgning.
- rapporter, søg efter fx leverandør og fejlrapporter.
Online hygiejne kurser (dansk/engelsk) til virksomhedens ansatte -
læs mere her.
- opret opskrifter.
- ernæringsdata for mere end 1000 ingredienser.
- opret ingredienser til ens opskrifter.
- beregn ernæringsdata for opskrifter.
- print af labels.
Madspild.
- registrering af madspild.
Daglig backup af data.