Forside Log ind
Bestil, elektronisk egenkontrol

Priser

Oprettelse:# 499,00 - 1.499,00 kr.
Månedligt abonnement:*# 114,50 - 229,00 kr.

Alle nævnte priser er excl. moms.

* Abonnementer forud faktureres halvårligt. Efter oprettelse som kunde hos e-branchekoden fremsendes faktura med en betalingsfrist på 14 dage. Der kræves et administrationsgebyr på 30 kr. pr. faktura hvis man ikke er tilmeldt PBS betaling. Ved tilmelding til PBS undgår man administrationsgebyret og at ens konto lukkes på grund af manglende betaling.
# Prisen afhænger af produktionens størrelse eller hvis det er en sæsonbaseret forretning.

Det eneste krav for at anvende elektronisk egenkontrol er en computer eller iPad/tablet samt en internetforbindelse.

Virksomhedsoplysninger

Firma:*
Adresse:*
Postnr.:*
By:*
Land:*
Telefon:*
Email:*
Egenkontrolansvarlig:*

* skal udfyldes

Ønsker ikke at bestille online

Hvis man ikke ønsker at bestille online, kan man bestille ved at ringe til os på 24 66 13 10 eller kontakte os via email - klik her for email henvendelse.

Hvad får man for pengene

Udarbejdelse af virksomhedens tilpassede egenkontrolprogram - læs mere her.
- baseret på HACCP (bl.a. risikoanalyser- og vurderinger).
Konsulentbistand af fagfolk.
- bl.a. personlig vejledning når programmet tages i brug.
Fri telefon- og emailsupport ved tvivlsspørgsmål om egenkontrol, revidering, fødevarelovgivning m.m.
Ingen begrænsninger.
- på antal kontrolpunkter.
- på antal brugere.
Påmindelser ved manglende indberetning.
- SMS.
- email.
Udvidet nedkøling.
- beregne og dokumentere sikre nedkølingstider på fire til otte timer, afhængig af produktets type, indhold af salt og pH.
- bygger på den samme datamodel, som Fødevarestyrelsens værktøj: SiTTi - "Nedkøling".
Langtidsstegning / sousvide (varmebehandling).
- beregne og dokumentere sikre varmebehandlinger, afhængig af produktets type, indhold af salt og pH.
- bygger på den samme datamodel, som Fødevarestyrelsens værktøj: SiTTi - "Varmebehandling".
Tastaturfri indberettelser.
- størstedelen af de obligatoriske indberettelser kan klares uden tastatur.
Overblikskonto (fx kæder og kantineoperatører).
- overblik over ens afdelinger.
- samlet smiley oversigt for alle afdelinger.
- mulighed for at tildele forskellige rettigheder til de enkelte afdelinger.
- "single sign-on" mellem afdelinger - log ind én gang og tilgå alle afdelinger.
Kontroloversigt.
- overblik over nuværende kontroller.
Overblikskalender.
- overblik over manglende indberettelser.
Rapporter og statistik på indberettelser.
Fritekst søgning.
- rapporter, søg efter fx leverandør og fejlrapporter.
Online hygiejne kurser (dansk/engelsk) til virksomhedens ansatte - læs mere her.
Kostprogram (næringsberegning) - læs mere her.
- opret opskrifter.
- ernæringsdata for mere end 1000 ingredienser.
- opret ingredienser til ens opskrifter.
- beregn ernæringsdata for opskrifter.
- print af labels.
Madspild.
- registrering af madspild.
Daglig backup af data.